Baby Draagdoek

Heeft u uw kleine het liefste altijd dichtbij u? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment draagdoeken van Amazonas. Deze draagdoeken zijn zeer dun geweven waardoor de Amazonas baby draagdoek een glad oppervlak heeft, minder zwaar is dan andere draagdoeken en luchtig aanvoelt. De Amazonas baby draagdoek Carry is gemaakt van 100% schadevrije stoffen en is op verschillende manieren te hanteren. U kunt dus geheel naar eigen keus de draagdoek hanteren. Daarnaast geeft de draagdoek uw baby de ideale ondersteuning. Uw baby zit automatisch in de correcte orthopedische M-positie welke belangrijk is voor de ontwikkeling van de heupgewrichten.

Is een baby draagdoek wel goed voor mijn kindje?

Een baby draagdoek heeft geen negatieve effecten op de ontwikkeling van uw kindje, u kunt zelfs uw kindje vanaf de geboorte tot ver in de peutertijd in een geweven draagdoek dragen. De draagdoek is op verschillende manieren te hanteren: buikdragend, heupdragend en rugdragend. U kunt dus geheel naar eigen keuze de manier hanteren hoe u de draagdoek wilt dragen. De draagdoeken van websa zijn ergonomisch door de goede verdeling van het gewicht over de rug, heupen en schouders. De brede brug van bijvoorbeeld de Carry Sling geeft uw baby de ideale ondersteuning. De baby zit automatisch in de orthopedisch correcte M-positie in de draagdoek, welke belangrijk is voor een gezonde ontwikkeling van de heupgewrichten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen