Baby Hangmatten

Wie dacht dat hangmatten alleen voor kinderen en volwassenen zijn heeft het mis want Websa heeft naast hangmatten voor kinderen en volwassen ook hangmatten voor baby's! Deze hangmatten zijn speciaal gemaakt voor de allerkleinsten onder ons waarin ze heerlijk kunnen ontspannen, spelen of slapen! 
De meeste babyhangmatten in ons assortiment zijn geschikt voor baby's van 0 tot 9 maanden en zijn geschikt voor een maximaal gewicht tussen de 15kg en 20kg (verschilt per hangmat). De hangmatten zijn gemaakt van 100% organisch katoen.

 

 

Zijn babyhangmatten wel goed voor een baby?

Een hangmat is heerlijk ontspannend voor uw baby en werkt ook zeer effectief tegen het overstrekken van het lichaampje. Daarnaast willen wij u er wel op attenderen dat u nooit uw kleine in de hangmat laat liggen zonder toezicht! Via deze link Babyhangmat tips kunt u voor uzelf informeren over de voordelen en veiligheid van een babyhangmatje. Websa raad aan om goed de bovenstaande link te bekijken en u voor uzelf uitgebreid te laten informeren. Mocht u verder vragen hebben over de hangmatjes en de eventuele accessoires? Neem dan gerust contact met ons op.

Welke babyhangmatten zijn geschikt voor mijn baby?

De babyhangmatten van Websa zijn geschikt voor alle kinderen tussen de 0 en 9 maanden. De hangmatten hebben een draagvermogen van 15kg tot 20 kg (Let op: dit verschilt per hangmat het precieze gewicht vindt u bij de product informatie). De rest hang af van uw persoonlijke voorkeur. Heeft u liever een hangmat met standaard of juist zonder? Heeft u een voorkeur qua kleur? De keuze is geheel aan u.

Babyhangmatten kopen doet u bij Websa!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »