Baby Hangmatten

Wie dacht dat hangmatten alleen voor kinderen en volwassenen zijn heeft het mis, want websa heeft naast hangmatten voor kinderen en volwassen ook hangmatten voor baby's! Deze hangmatten zijn speciaal gemaakt voor de allerkleinsten waarin ze heerlijk kunnen ontspannen, spelen of slapen! De meeste babyhangmatten in ons assortiment zijn geschikt voor baby's van 0 tot 9 maanden en zijn geschikt voor een maximaal gewicht tussen de 15 kg en 20 kg (verschilt per hangmat). De hangmatten zijn gemaakt van 100% organisch katoen.

Zijn baby hangmatten wel goed voor een baby?

Een hangmat is heerlijk ontspannend voor uw baby en werkt ook zeer effectief tegen het overstrekken van het lichaampje. Daarnaast willen wij u er wel op attenderen dat u nooit uw kleine in de hangmat laat liggen zonder toezicht! Via deze link Babyhangmat tips kunt u voor uzelf informeren over de voordelen en veiligheid van baby hangmatten. websa raad u aan om goed de onderstaande link te bekijken en u uitgebreid te laten informeren.

https://www.veiligheid.nl/kinderveiligheid/slapen/baby-kinderbedden

 

Welke baby hangmatten zijn geschikt voor mijn baby?

De baby hangmatten van websa zijn geschikt voor alle baby’s tussen de 0 en 9 maanden. De hangmatten hebben een draagvermogen van 15 tot 20 kg (let op: dit verschilt per hangmat. Het precieze gewicht vindt u bij de product informatie). Verder is uw keuze afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Heeft u liever een hangmat met standaard of juist zonder? Heeft u een voorkeur qua kleur? De keuze is geheel aan u.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen