Bolderland

Bolderwagen

Bent u opzoek naar een Bolderwagen ? Websa heeft bolderwagens van hoogwaardige materialen, stevig en robuust en dus ideaal om je kids in te vervoeren! De bolderwagens van het merk bolderland staan bekend om hun robuust uiterlijk en hebben grote banden achter en kleinere zwenkbanden aan de voorkant. Hierdoor is het een uiterst gebalanceerde kar, die zeer makkelijk stuurt. Door de compacte afmetingen van de Karren passen deze vrijwel door elke deur. Websa heeft 2 verschillende soorten Bolderwagens in het assortiment namelijk de Nima en de Zara. Het verschil zit hem in de grote. Websa heeft bolderwagens geschikt voor het voeren van 2 tot 4 kinderen maar ook bolderwagens geschikt voor het vervoeren van 4 tot 6 kinderen!

Welke accessoires zijn er ?

Voor zowel de Nima als de Zara heeft Websa diverse accessoires. Als u, uw kinderen wilt beschermen tegen de zon hebben wij diverse kleuren huifjes, waardoor de kinderen lekker in de schaduw kunnen zitten. Mocht het gaan regenen hebben wij ook een speciaal regenscherm voor de bolderwagens zodat uw kinderen niet nat worden. Daarnaast zitten er zowel in de huifjes als in het regenscherm grote doorzichtige vakken waardoor uw kinderen goed naar buiten kunnen kijken. Voor wat extra veiligheid hebben wij ook tuigjes en matten voor in de bolderwagen zodat, uw kinderen niet uit de kar kunnen vallen en niet uitglijden nadat ze bijvoorbeeld met natte laarsjes de kar in klimmen.

Welke Bolderwagen is voor mij geschikt ?

Afhankelijk van waar u de bolderwagen allemaal voor wilt gebruiken, is het verstandig om te kijken hoeveel kinderen u wilt vervoeren met de bolderwagen. Heeft u voorbeeld vaak meerdere oppaskinderen of misschien heeft u wel een groot gezin van meer dan 4 kinderen ? Dan zouden wij u de Zara aanraden. Maar heeft u bijvoorbeeld 2 kinderen ? dan zou de Nima al zeker voldoende groot zijn. Daarnaast is de bolderwagen ook heel geschikt wanneer u samen met uw kinderen boodschappen wilt doen!

Heeft u een Kinderopvang ?

Wanneer u een kinderopvang heeft zouden wij u zeker de Zara aan willen raden, deze bolderwagen is de ruimste in het assortiment waarmee u met gemak 6 kinderen tegelijk kunt vervoeren. Daarnaast hebben wij ook tuigjes en diverse andere veiligheidsaccessoires voor deze bolderkar. Wilt u meer informatie ? neem dan gerust contact met ons op!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »