CookKing

Passie voor koken begint met CookKing

De wortelen van CookKing liggen in Polen, en sinds kort heeft dit merk zijn intrede gedaan in Nederland. CookKing is een merk wat zich heeft gespecialiseerd in barbecues, vuurschalen en buitenhaarden. CookKing staat garant voor hoge kwaliteit, de staalsoort en dikte van het staal is niet vergelijkbaar met andere merken. Naast kwaliteit staat ook service hoog in het vaandel bij CookKing. Het verrassende aan de producten van CookKing is, is dat een aantal van de producten een meervoudige werking hebben. Zo kan een groot deel van de vuurschalen ook fungeren als barbecue en visa versa.

Vuurschalen, barbecues & accessoires

Naast de robuuste barbecues van CookKing hebben wij ook diverse vuurschalen, haarden en accessoires van CookKing op voorraad. De accessoires zijn gemaakt van stevige materialen en ook van de metalen accessoires mag u hoge kwaliteit verwachten welke niet vergelijkbaar is met andere merken. Daarnaast is er een diverse keuze aan randartikelen zoals een opslag rek voor uw hout, deksel, grillroosters en nog veel meer.

Cookking vuurschaal

Vuurschalen 

De wortelen van CookKing liggen in Polen, Dit merk heeft zijn intrede gedaan in Nederland. CookKing is een merk wat zich heeft gespecialiseerd in vuurschalen. CookKing staat garant voor hoge kwaliteit, de staalsoort en dikte van het staal is niet vergelijkbaar met andere merken. Kortom laat deze geweldige vuurschalen niet liggen en geniet van de mooie zomeravonden met de vele vuurschalen die wij aanbieden.

Cookking Barbecue

BBQ

De vuurschalen zijn zeer populair maar de combinaties worden ook heel veel gebruikt. CookKing valt namelijk op met het combineren van de producten waardoor u zelfs kan BBQ'en en uw vlees op uw eigen snelheid kunt garen omdat de tripoten zo zijn gemaakt dat het voldoende afstand zal bieden dat uw vlees niet te snel gaart/verbrand. Met deze stoere uitvoeringen maakt u veel indruk op uw gasten of vrienden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »