Cotton Ball Lights

Verlicht je huis met Cotton Ball Lights

Cotton Ball Lights kent u ze al ? Deze leuke sfeervolle katoenen balletjes zijn een stijlvolle toevoeging aan elk interieur! Met de Cotton Ball Lights heeft u sfeervolle verlichting in huis op kantoor, of wellicht wilt u op een vrolijke manier meer sfeer creëren voor een feestje ? Zoek dan niet verder! Cotton Ball Lights zijn een betaalbare en vrolijke manier om meer sfeer te creëren! Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment Cotton Ball Lights in vele verschillende kleuren en maten! Naast de lichtsnoeren met kleine balletjes hebben wij ook grotere Cotton Balls geschikt als hanglampen , tafellampen en vloerlampen. 

Eindeloos combineren!

Bij Websa heeft u de keuze om een vooraf samengestelde slinger te kopen of u kunt ervoor kiezen om er zelf 1 samen te stellen, de keuze is geheel aan u!
Als u in het menu op het filter Cotton Ball Lights klikt vind u alle producten van dit merk zowel vooraf samengestelde slingers in diverse kleuren en maten als de premium slingers, deze zijn samengesteld uit kleine en grote Cotton Ball Lights! 

Cotton Ball Lights lichtslinger

De kleine Cotton Bal Lichtslinger kunt u zelf samenstellen. De slinger is verkrijgbaar in verschillende kleuren.  Kies zelf welke kleuren u wilt matchen. Ze zijn daardoor voor elk interieur geschikt. Leuk om de tuin mee te versieren bij een feestje! Of meer kleur in een sobere inrichting. Ze geven sfeer, warmte en gezelligheid.  U kunt elk seizoen wisselen van kleur. Lichte kleuren in de zomer en rode of een andere kleur in de winter.  U kunt ze ophangen aan het plafond, aan de muur of in een schaal op de tafel. Maak gebruik van uw creativiteit! Ook leuk voor de kinderen in de slaapkamer. Dat zorgt voor een goede sfeerverlichting en veiligheid. Ook geschikt als nachtlampje!

Grote Cotton Ball Lights

De grote Cotton Ball Lights kunt u zelf samenstellen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende maten. Daardoor kan iedereen een geschikte lamp vinden. Kleur uw slaapkamer of hang een paar grote hanglampen in dezelfde maat boven je eettafel, gebruik een kleinere maat in de hal of hang er 1 in een hoekje van je woonkamer.  Fleur uw werkplek ook eens op en breng gezelligheid aan op uw werk. U kunt ze 3 aan 1 stuk hangen. Maak van uw huis een gezellige plek waar u thuis kunt komen!

 

Cotton Ball hanglampen Premium

 

De Cotton Ball hanglampen Premium zijn de eye catchers in uw huis. U kunt kiezen uit verschillende maten. Kies daarnaast uit een pendel of een voet.  Kies zelf uw favoriete kleur uit. De Cotton Ball hanglampen Premium zijn mooi en sfeervol. Ze zijn aan de onderkant open en daardoor geven ze veel warmte.  Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en past in elk interieur. Mooi boven de tafel in de woonkamer of keuken. Of in een hoekje als sfeerverlichting.

Fair Trade Cotton Ball Lights

Cotton Ball Lights is in 2010 opgericht door Luc Clement. Na een reis in Frankrijk had hij inspiratie opgedaan en besloten om naar het land af te reizen waar deze leuke katoen balletje zijn ontstaan. In Thailand ligt dus het oorspronkelijk concept van de bijzondere katoenen ballen! Tijdens dit bezoek werd de basis gelegd van de productiefaciliteit en tevens een (inmiddels veel groter) Fair Trade project, Cotton Ball Lights was geboren! 

Assortiment overzicht van Cotton Ball lights

Websa heeft de volgende artikelen van het merk Cotton Ball Lights in het assortiment opgenomen.

  • Cotton Ball Lights (Filmpje)

    The making of Cotton Ball Lights!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen