Die Schaukel

Schommelen met Die Schaukel producten

Die Schaukel brengt sinds 2007 leuke en hippe multi schommels op de markt. Die Schaukel is de uitvinder van de multi kids schommel, de eerste schommel waar meerdere kinderen tegelijk op kunnen schommelen. Alles is gemaakt van Duitse topkwaliteit met een garantie van 2 jaar. Het begon met een kinderschommel dat thuis gebruikt werd en is ondertussen uitgegroeid tot een zeer uitgebreide lijn van multi schommels van Die Schaukel. De meeste kinderen vinden het leukste van een speeltuin de schommel met plek voor meerdere kinderen. Ouders zochten tevergeefs naar zoiets als die schommel voor in huis. En zo werd de multi schommel bedacht en gemaakt door Die Schaukel.

Producten en informatie

Die Schaukel is sinds 2007 actief met hun Multi-kids schommels. Deze schommels worden voornamelijk gebruikt voor therapeutische doeleinden en helpen kinderen fysiek gezond te blijven. De Schommel is een onderdeel van Active Kids, wat oorspronkelijk gevestigd is in Breda. De schommels van Die Schaukel zijn voor kinderen om lekker op te hangen en te spelen. Met een draaggewicht van maximaal 150 kg kan ook een volwassene samen met een kind op de schommel zitten. De schommels hebben een stevig aluminium frame en de bodem van de schommel is weatherproof, dit betekent dat hij wel tegen een regenbui bestemd is.

Assortiment overzicht van Die Schaukel

Websa heeft de volgende artikelen van het merk Die Schaukel in het assortiment opgenomen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen