Dowabo

Dowabo flessen voor tegen de dorst!

 De Dowabo thermosfles is dé perfecte fles voor sport, vrije tijd, werk en als drinkfles voor dagelijksgebruik. Eindelijk een fles die wat kan en er ook nog eens goed uitziet. De Flessen van Dowabo zijn zelfs geschikt voor koolzuurhoudende dranken. Het houdt de dranken maar liefst 12 uur warm, 24 uur koud en is bovendien ook nog eens 100% lekvrij.

Product informatie & eigenschappen

De dubbelwandige RVS Dowabo flessen zijn smaakneutraal en vaatwasmachinebestendig. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, rood, groen en blauw en beschikbaar in de formaten 500 ml en 750 ml. Bovendien worden ze geleverd met een bescherm netje en verpakt in een prachtige cadeau-koker.
Eigenschappen - Geschikt voor koolzuurhoudende dranken - Houdt dranken 12 uur warm en 24 uur koud - 100% lekvrij - Beschermd door een vacuüm op een zodanige manier dat de fles niet zal condenseren - Vaatwasmachinebestendig - Smaakneutraal - Dubbelwandig RVS 18/8 - Opening is breed genoeg om comfortabel te drinken - Vermindert het gebruik van wegwerpflessen - Elke verkochte fles ondersteunt het waterproject "PAUL" - Portable Aqua Unit for Lifesaving

Assortiment overzicht van Dowabo

Websa heeft de volgende artikelen van het merk Dowabo in het assortiment opgenomen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »