Dyberg Larsen

Het licht in huis

Dyberg Larsen is een Deens bedrijf dat stijlvolle lampen ontwerpt en produceert. Het bedrijf is vernoemd naar de oprichter, Karin Larsen. Sinds 2010 zijn ze het avontuur begonnen met het ontwerpen van lampen met Frank Kerdil. Samen maken ze de meest bijzondere lampen die op de markt zijn.

Veel van de Dyberg Larsen lampen worden gemaakt in hun eigen fabriek in Nørre Aaby en worden daar ook laser gesneden en gemonteerd. Dyberg Larsen heeft als missie het creëren van producten die de Scandinavische stijl goed uitstralen. Eenvoudig, stoer, stijlvol en met een persoonlijk tintje. En dat zijn deze unieke lampen zeker! Ze maken op het gebied van kleur gewaagde keuzes, dus je kunt ook voor een vrolijk gekleurde lamp bij dit merk terecht.  

 

De Wow factor van Dyberg Larsen

Elke lamp van Dyberg Larsen is gemaakt met de wow factor. Of het nu de expressie van de lamp is, de functie, materiaal of de manier van produceren. Elke lamp is met dit idee als hoofdlijn ontworpen en geproduceerd.

 

Assortiment overzicht van Dyberg Larsen

Websa heeft de volgende artikelen van het merk Dyberg Larsen in het assortiment opgenomen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »