Esteban

Esteban

Houdt u van geurkaarsen? Wilt u graag geurstokjes kopen met een tijdloze design? Of juist een trendy diffuser? Of wilt u een cadeau geven met een romantische tintje aan uw partner? Kijk dan naar het assortiment van ESTEBAN! Al 30 jaar heeft Esteban een uniek territorium ontwikkeld, gebouwd op onscheidbare waarden. Esteban probeert altijd te innoveren met respect voor de natuur, (ze hebben daarom ook een milieuvriendelijk beleid.) Bent u zelf ook milieu bewust? Dan past Esteban bij u.

Geschiedenis

Niets is mooier dan een geschiedenis die gebaseerd is op liefde. Het verhaal van ESTEBAN begint 35 jaar geleden met echte liefde, en wel op het eerste gezicht. Een piloot, op slag verliefd op een artieste met een passie voor parfum. Om haar hart te stelen, creëert hij objecten die hij doordrenkt met delicate geuren. Na een reis naar Afrika, creëerden ze de geur Teck & Tonka die alle herinneringen aan deze reis vangen. Collectie na collectie en accessoire na accessoire heeft ESTEBAN een grote fan basis opgebouwd. De geuren vertellen altijd een verhaal opgebouwd uit drie bewegingen; Als eerste ruik je de topnoten, luchtig en vluchtig, daarna vind je het hart, interessant en aanwezig, vervolgens de basisnoten, blijvend en indringend, elk uniek opgebouwd om elkaar te versterken.

Authenticiteit

ESTEBAN heeft alles in eigen hand. Van de creatie van de parfum, het ontwerp van de accessoires, tot en met de productie, alles in Montpellier, Frankrijk. De producten hebben klasse en zijn het resultaat van Frans vakmanschap, vaak met de hand gemaakt. De geuren zijn werkelijk uniek en daarom zijn de formules beschermd. Geuren die lef en originaliteit tonen. Met de waarden; kwaliteit, authenticiteit, innovatie en respect voor de natuur zorgt ESTEBAN voor ware fans, die trouw aan het merk zijn.

Assortiment overzicht van Esteban

Websa heeft de volgende artikelen van het merk Esteban in het assortiment opgenomen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »