Extreme Lounging

Extreme Lounging is van hoogwaardige kwaliteit

De Extreme Lounging b-bag geeft je een optimale ondersteuning, doordat hij zit vormt naar jouw lichaam. De stof van de b-bag is van hoogwaardige kwaliteit met wwb UV 7-8 bescherming De Extreme Lounging b-bag is verkrijgbaar in vele trandy kleuren. De b-bag is brits en wordt al 10 jaar gemaakt in samenwerking met fabrieken in Keighley en Yorkshire. De materialen worden zo dicht mogelijk bij huis gekocht. Er wordt naar gestreefd om bij alles wat ze doen rekening te houden met het milieu, om zo hun voetstap zo licht mogelijk te maken.

Unieke stof

De stof van de Extreme Lounging b-bag is uniek. In Engeland zeggen ze dat de stof zo sterk is als oude laarzen en zo comfortabel als een dekentje. De stof is waterproof, uniek krachtig en heeft dubbel gestikte naden voor extra sterkte. De stof ademt en maakt gebruik van jouw lichaamswarmte om je op de perfecte temperatuur te houden. De UV filter van de stof zorgt ervoor dat de kleur die u heeft besteld blijft en niet een slap aftreksel wordt. De stof is makkelijk schoon te maken. Er zijn nu ook Extreme Lounging b-bags ontworpen voor binnen. Deze zijn in stoere lederkleuren en aaibaar schapenvacht en er komen nog meer soorten aan.

B-bag basic

B-Bag Basic

De B-bag basic van Extreme Lounging is de ultieme zitzak om heerlijk in te relaxen. De zitzak is verkrijgbaar in meerdere stijlvolle kleuren waardoor de B-bag bij ieder interieur past. Door zijn unieke vorm is deze zitzak super comfortabel en kunt u echt heerlijk extreem loungen! De B-bag is dan ook meer een loungestoel dan een zitzak en geeft u een goede ondersteuning in uw rug. De B-bag is zeer geschikt voor binnen en buiten. Hierdoor kunt u de zitzak overal neerzetten of meenemen de natuur in! Het materiaal is waterbestendig en zeer gemakkelijk te reinigen.

B-Bag Quilted


De b-bag Quilted van Extreme Lounging is de ideale zitzak om heerlijk in te relaxen. De b-bag Quilted heeft een chique uitstraling door het gestikte ruitjes patroon. De zitzak is verkrijgbaar in meerder stijlvolle kleuren waardoor de B-bag bij ieder interieur past. Door zijn unieke vorm is deze zitzak super comfortabel en kunt u echt heerlijk extreem loungen! De b-bag is dan ook meer een loungestoel dan een zitzak en geeft u een goede ondersteuning in uw rug.

B-Bag Sheepskin

 

De B-bag Sheepskin Grijs van Extreme Lounging is de ultieme zitzak om extreem heerlijk in te relaxen. Door zijn vacht van echt schapenwol is deze zitzak extreem comfortabel en wilt u nooit meer opstaan!

De B-bag Sheepskin is een echte eye-catcher in huis en is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

B-Bag Outdoor


De b-bag Outdoor van Extreme Lounging is de ultieme loungestoel om heerlijk in te relaxen. Door zijn unieke vorm is deze loungestoel super comfortabel en geeft een goede ondersteuning in de rug. Dat is pas extreem loungen! De b-bag is gemaakt van een outdoor stof, met een
UV filter van 7/8 waardoor de kleur mooi blijft. Daarnaast heeft het een waterproof coating en is het regenbui bestendig.

B-Bag Old Age Leather

 

De B-bag Old Age Leather van Extreme Lounging is de ideale zitzak om heerlijk in te relaxen. De B-bag Old Age Leather heeft een stoere uitstraling dankzij de ''Old aged leather'' look. De zitzak is verkrijgbaar in meerder stijlvolle kleuren waardoor de B-bag bij ieder interieur past. Door zijn unieke vorm is deze zitzak super comfortabel en kunt u echt heerlijk extreem loungen! De b-bag is dan ook meer een loungestoel dan een zitzak en geeft u een goede ondersteuning in uw rug.

Maak uw Extreme Lounging b-bag nog leuker!

Denk ook eens aan de Extreme Lounging b-box. Met deze coole accessoire kunt u ook nog eens met de voetjes van de vloer. De b-box is gemaakt van dezelfde stof en gevuld met de zelfde vulling als uw b-bag. Ook zijn deze verkrijgbaar als kussens.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen