Gingko

Wilt u thuiskomen met een mooie Gingko design klok? Sla hier uw slag

Gingko, voorheen Gingko Eco Electronics, is opgericht in 2011 door Paul Sun met het doel om high end luxe en ecologisch vriendelijke producten te ontwikkelen en verkopen. In 2011 lanceerden zij de Gingko Click Clock lijn en dat was de start van het bedrijf. Later, in 2012 heeft Gingko hun designerteam uitgebreid naar onder andere Groot-Brittannië, maar ook China. Hierdoor begon Gingko een serieuze speler te worden op de wereldwijde markt.

Visie & producten Gingko Design klok

De product ontwerpers van Gingko zijn gefascineerd door de tijd en hebben een passie voor klokken. Bij Gingko vinden ze dat klokwerken en wekkers simpel moeten zijn in gebruik, maar tegelijkertijd stijlvol en functioneel moeten zijn. Dagelijks probeert men bij Gingko Design klokken unieke ontwerpen te creëren uit de meest dagelijkse vormen en materialen terwijl ze tegelijkertijd de hedendaagse technologie in hun producten proberen te implementeren. Momenteel levert Gingko Design klokken aan meer dan 1500 leveranciers, verdeeld over 20 landen. 

Assortiment overzicht van Gingko Design klokken

Websa heeft de volgende artikelen van het merk Gingko in het assortiment opgenomen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »