Graypants

Graypants design verlichting

Graypants is een designstudie dat is gestart in 2008 in Seattle door Seth, Jon en Alan. Graypants heeft tegenwoordig ook een vestiging in Amsterdam. Ze bieden een breed aanbod lampen aan. De lampen worden handgemaakt van gerecycled materiaal en daarom zijn ze milieuvriendelijk, uniek en maatschappelijk verantwoord. Zo is er de serie Scraplight van Graypants dat wordt gemaakt van FSC-gecertificeerd papier. Dit papier komt uit bossen waar meer bomen worden geplant dan er worden gekapt

Graypants uit gerecycled golfkarton

Graypants heeft een team creatieve probleem oplossers. Graypants maakt allerlei verantwoordelijke ontwerpen in verschillende vormen. Zo maken ze architectuur, verlichting en meubels. In 2007 besloten de oprichter van Graypants hun creatieve dorst te lessen door middel van productontwerp dat werd geaccepteerd in verschillende kunsttentoonstellingen. Het woord “Graypants” werd op een papiertje gekrabbeld en de iconische lijn van verlichtingsarmaturen vervaardigt uit gerecycled golfkarton, de scraplight serie, werd kort daarop geïntroduceerd.

Assortiment Graypants

De Graypants lampen zijn er in verschillende vormen, groottes en kleuren. Bij websa verkopen we Hanglampen en Tafellampen van Graypants.

 

Graypants (Filmpje)

The making of Graypants!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »