Huygens

Old-school en toch modern met Huygens

Houdt u van die old-school klokken maar wilt u ook iets moderns tegelijk? Dan haal u uw klokken bij Huygens. Het perfecte optie voor als u wat klassiek in u woning wilt brengen. Terwijl andere klokken nogal luid kunnen zijn, hoef u zich geen zorgen te maken met Huygens. Het wordt voor een reden ''silent clocks'' genoemd. Met behulp van ongelooflijk goed materiaal hebben ze de beste bewegingen in hun klokken. Alle Huygens klokken worden met liefde en respect afgemaakt om hun groot-voorouder Huygens te eren.

Uw tijd checken met Huygens

De klokken van Huygens hebben een tijdloos design, klassiek en back to the point! Ontworpen in eigen kikkerland Nederland weet je zeker dat je producten gemaakt zijn ''close at home!'' Gemaakt met de beste uurwerk en recyclebare kwaliteitsmaterialen. De Huygens klokken zijn bekend om hun heerlijke stilte. Huygens klokken moet altijd aan de hoge standaarden voldoen en zijn van roestvrij staal ! 

Haal Huygens nog vandaag in huis

Websa biedt een grote assortiment van Huygens klokken. Ontworpen door Wiebe Teertstra is er de Wandklok One Wit Cijfers Hij beschikt over Arabische nummering op de wijzer-plaat en dankzij de moderne design past hij bij elke up-to-date woning. Hij is beschikbaar in verschillende grootte's Ø 25 cm, Ø 35 cm en Ø 45 cm. Bent u erg bewust? Haal dan de Wandklok Tone Zwart deze serie is gemaakt van recyclebare kwaliteitsmaterialen en heeft innovatief uurwerk. Hij is ook verkrijgbaar in grijs en wit.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »