Jalo Helsinki

Over Jalo Helsinki

Jalo Helsinki is in 2009 opgericht in Finland. Zij vinden dat veiligheid en design hand in hand gaan, en dat zie je terug in de rookmelders van Jalo Helsinki. Ze zijn mooi vormgegeven en passen bij elk interieur. Een aantrekkelijk uiterlijk is niet het enige wat telt, het draait om de relatie tussen mens en product. De oprichters van dit Finse bedrijf zijn ervan overtuigd dat een rookmelder stijlvol en gebruiksvriendelijk kan zijn. De rookmelders van Jalo Helsinki mogen gezien worden, en zorgen voor extra veiligheid in je woonomgeving.

Design

De kern van Fins design wordt weerspiegeld in de gedachte achter Jalo Helsinki: een aantrekkelijk uiterlijk is niet het enige wat telt, het draait om de relatie tussen mens en product. De oprichters van dit Finse bedrijf zijn ervan overtuigd dat een rookmelder stijlvol en gebruiksvriendelijk kan zijn, dit is waarom zij in 2009 Jalo Helsinki zijn gestart.

Jalo Helsinki maakt het leven veiliger door middel van brandveiligheidsproducten maken die ook nog een mooi design hebben die mensen ook nog graag willen hebben.

Betrouwbaarheid

Volgens de statistieken, zal er voor elke 10.000 rookmelders die worden verkocht 1 leven worden gered. Dit betekent dat Jalo Helsinki rookmelders al tientallen levens heeft gered! Jalo Helsinki streeft ernaar om een verschil te maken en het bij te dragen aan het aantal geredde levens door middel van inspirerende producten voor brandveiligheid.

Voor een klein land van slechts 5.000.000 zielen, Finland is zeer bekend om zijn design. Wij bij Jalo Helsinki koesteren de Scandinavische traditie en de Scandinavische design filosofie. Jalo Helsinki’s brandveiligheidsproducten zijn een unieke combinatie van Scandinavisch design en bruikbaarheid.

Betrouwbaarheid zijn de bouwstenen van hun bestaan. Jalo Helsinki creëert mooie en betrouwbare brandveiligheidsproducten die levens redden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »