JokJor

Verbeelding

JokJor is een erg spannend label uit Nederland. JokJor ontwerpt spullen voor de interieur en exterieur met oog voor de vorm, functionaliteit, toegankelijkheid, kleur en begerigheid. De basis van elk ontwerp is de kwaliteit en het gebruik. De oprichter en designer, Olav van Lede, ontwerpt dit allemaal. Olav heeft oog voor details en een scherpe blik op de wereld. Elk product geeft een twits, een bijzonder- of zelfs dubbele functionaliteit. Deze producten laten je glimlachen en geven je het AhHa effect. Bij JokJor kan je uitgaan van kwaliteit met oog voor detail om duurzaamheid en gebruiksplezier te garanderen. Dat is de kracht van JokJor

Glimlach

Met JokJor maak je een onderscheidende keuze. Met producten die zich overal thuis voelen, in jouw woonkamer, op kantoor of tuin en terras. Anderzijds kun je vrijuit spelen met de ontwerpen, want wie zegt dat een krukje alleen als zitelement kan fungeren? Of dat een plantenpot niet mag dienen als houder voor keukenhulpjes? Een vloerkleed mag toch ook in de badkamer? JokJor geeft je een podium om jouw interieur karakter te geven, de gelegenheid om zelf artistiek te zijn en de ruimtes zó in te richten dat jij je er prettig voelt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »