Max Benjamin

Geschiedenis over Max Benjamin

Het Ierse Max Benjamin wordt gerund door de broers Mark en David Van den Bergh in hun studio in Enniskerry, County Wicklow. Vernoemd naar hun neefjes, Max en Ben, begon het bedrijf met de productie van met de hand gegoten, natuurlijke kaarsen in de vroege jaren '90. Max Benjamin is sindsdien aanzienlijk geëvolueerd en zijn luxe huisgeurcollecties zijn nu gehuisvest in wereldberoemde warenhuizen zoals Harrods in Londen en Le Bon Marchè in Parijs. Modern design, natuurlijke ingrediënten en doordachte methoden hebben de kaarsen, diffusers en geurkaarten van Max Benjamin overal ter wereld gewaardeerd en geliefd gemaakt. Broers David en Mark zijn toegewijd aan kwaliteit en zetten hun zoektocht voort om exploratie en expressie te brengen met hun unieke collectie geuren.

Mark en de zuster van David, Orla, hebben het bedrijf opgericht. Zij leerde de fijne kneepjes van het maken van de beste handgemaakte kaarsen in de Verenigde Staten. De vaardigheden van het mengen van was en essentiële oliën was iets dat ze meteen begreep en nooit vergat. Bij haar terugkeer naar Ierland bracht ze de geheimen die ze had geleerd mee en gebruikte ze die om fijne kaarsen te maken die populairder bleken dan ze zich ooit had kunnen voorstellen. Dit was het begin van Max Benjamin.

 

Max Benjamin kopen doet u bij Websa!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »