Huisparfums kopen? Grootste collectie huisparfums!

Huisparfums zijn er in veel verschillende soorten en maten en worden meestal gebruikt om een bepaalde sfeer in een ruimte te creëren of om nare luchtjes te maskeren. Websa heeft een groot aanbod huisparfums van diverse topmerken voor u geselecteerd! Hieronder vind u alle informatie over de diverse manieren van parfumeren en de belangrijke verschillen.

Welke soorten Huisparfums zijn de beste?

Wij kunnen niet zeggen dat er één specifieke manier van parfumeren het beste is. Dat hangt namelijk van een aantal dingen af. Welke ruimte, de grote van de ruimte en uw persoonlijke voorkeur. Wij onderverdelen de verscheidene soorten parfumeren in 2 categorieën: Passief en actief parfumeren, voorbeelden van passief parfumeren zijn bijvoorbeeld geurstokjes en geurzakjes. Bij het passief parfumeren hoeft u voor een lagere tijd niet te doen om van de geur te genieten. Voorbeelden van actief parfumeren zijn bijvoorbeeld Aroma diffusers, Geurbranders en Geurkaarsen. Zo moet een kaars of een Maison Berger brander aangestoken worden om van de geur te genieten. Hierin is het een niet beter dan het ander maar ligt het volledig aan de wensen en de situatie. Geurstokjes zijn ideaal voor in de toiletruimte of hal. Hier heeft u geen omkijken na maar geeft iedere keer een luxe aangenaam gevoel.

Welke soorten Huisparfums passen bij mij?

Het grote verschil tussen deze manieren van geur verspreiden zit hem vooral in de snelheid waarmee de geur zich verspreid, de intensiteit en de plaatsing van deze huisparfums. Geurstokjes en Geurzakjes doen er bijvoorbeeld langer over om hun geur te verspreiden en zijn vooral geschikt in kleinere ruimtes zoals de badkamer, toilet, gang, slaapkamer en linnenkast. Bij de Aroma diffusers merkt u de geur direct en deze heeft ook de capaciteit om grotere ruimtes te parfumeren zoals, de woonkamer, restaurant, atelier etc

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen