Uitgebreide collectie aroma diffusers.

U kunt op verschillende manier geuren verspreiden door uw huis. Wellicht is de efficiëntste manier om dit te realiseren met een aroma diffuser. In een aroma diffuser stopt u simpelweg een beetje water en enkele druppels geurolie en de aroma diffuser doet de rest. Al binnen enkele minuten ruikt uw huis heerlijk naar het door uw gekozen aroma. U kunt gemakkelijk wisselen van geur, u stopt schoon water en een andere geurolie in de aroma diffuser. Websa heeft een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit aroma diffusers van vele topmerken.

Voordelen van Aroma Diffusers

Een groot voordeel van een aroma diffuser is dat deze zorgt voor een stille en constante (geur)verneveling. De sterkte van geur bepaalt u zelf d.m.v. het aantal druppels geurolie die u toevoegt aan het water van de aroma diffuser. Een aroma diffuser is simpel te bedienen. In tegenstelling tot een geurkaars, heeft een aroma diffuser geen hitte bron nodig. Hierdoor is de aroma diffuser ook veilig in een huis waar kinderen zijn. We raden wel aan om de aroma diffuser buiten bereik van kleine kinderen te houden. De aroma diffusers van Websa zijn uiteraard gemakkelijk te verplaatsen zodat u elke gewenste ruimte kunt voorzien van een heerlijk geurenpalet.

 

Hoe werken Aroma Diffusers?

De aroma diffusers van Websa gebruik u altijd samen met een geurolie in combinatie met water. De aroma diffuser is gemakkelijk te bedienen door simpelweg water in het reservoir te gieten en hieraan de door u gekozen geurolie toe te voegen. De sterkte bepaalt u zelf d.m.v. het aantal druppels geurolie. Daarna plaatst u de aroma diffuser in de gewenste ruimte. Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment van originele en verrassende geur oliën van de meest vooraanstaande merken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen