Auto Parfum voor uw auto

Met een auto parfum stapt u elke dag met een glimlach in uw auto en geniet van een heerlijk geurenpalet tijdens het rijden. Daarnaast zijn onze auto parfums ook ideaal om mee op vakantie te nemen en te gebruiken als uw auto een beetje muf ruikt. Het auto parfum wordt op een subtiele manier verspreid en is niet overheersend aanwezig. Het auto parfum haalt u simpelweg uit de verpakking en plaatst deze op de blower van uw auto, daarna hoeft u alleen de blower aan te zetten om direct te kunnen genieten van de geur.

Voordelen van een auto parfum

Het voordeel van een auto parfum is dat het parfum op een subtiele manier zijn geur verspreidt door uw auto zonder daarin overheersend te zijn. Daarnaast valt het auto parfum van websa minder op omdat u deze simpelweg vastklikt op 1 van de blowers in uw auto, in tegenstelling tot andere auto parfums die u aan uw binnenspiegel moet hangen en uw zicht kan belemmeren. Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment van auto parfums, vele verrassende geuren en uitvoeringen van chique en elegant tot kleurrijk en vrolijk.

 

Welke merken auto parfums zijn er?

  • De Millefiori auto parfums geven geen standaard geur af, maar bestaan uit 3 verschillende noten: een topnoot, middennoot en een basisnoot. Hierdoor zult u elke keer verrast worden door dit uniek geurenpalet. Met het auto parfum van Millefiori Milano heeft u tot 2 maanden een aangename geur in uw auto!
  • Maison Berger heeft ook auto parfums in haar assortiment. het auto parfum is gemakkelijk op het luchtrooster in elke auto te klikken. U kunt het auto parfum in elke richting draaien. De geur blijft hangen circa 4 weken. Wilt u de geur intenser ruiken? Dan hoeft u alleen maar uw airco aan te zetten! Natuurlijk hebben we ook de navulling in onze assortiment.
    De Mr&Mrs Fragrance auto parfums geven geen standaard geur af, maar bestaan uit 3 verschillende noten: een topnoot, middennoot en een basisnoot. Hierdoor zult u elke keer verrast worden door dit uniek geurenpalet. Mr&Mrs Fragrance auto parfums hebben een uniek en speels ontwerp. Bekijk de verschillende auto parfums en uitvoeringen.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen