Auto Parfum voor uw auto

Met een auto parfum stapt u elke dag met een glimlach in uw auto en geniet van een heerlijk geurenpalet tijdens het rijden. Daarnaast zijn onze auto parfums ook ideaal om mee op vakantie te nemen maar natuurlijk ook als uw auto een beetje muf ruikt. De auto parfum wordt op een subtiele manier verspreid en is niet overheersend aanwezig.

De Millefiori auto parfums geven geen standaard geur af, maar bestaan uit 3 verschillende noten namelijke: een topnoot, middennoot & een basisnoot. Hierdoor zult u elke keer verrast worden door dit uniek geurenpalet. Bekijk de verschillende auto parfums en uitvoeringen. Met de auto parfum van Millefiori Milano heeft u tot 2 maanden een aangename geur in uw auto!

Lampe Berger heeft ook auto parfums uitgebracht. De auto parfum is gemakkelijk op de luchtrooster in eigenlijk elke auto te klikken. U kunt de auto parfum in elke richting draaien. De duur dat de geur blijft hangen is circa 4 weken. Wilt u de geur intenser ruiken? Dan hoeft u alleen maar uw airco aan te zetten! Natuurlijk hebben we ook de navulling in onze assortiment.

Voordelen van een auto parfum

De voordelen van een auto parfum in vergelijking met een standaard auto parfum is dat de auto parfum op een subtiele manier zijn geur verspreid door uw auto zonder daarin overheersend te zijn. Daarnaast valt de auto parfum niet op omdat u deze simpelweg vastklikt op 1 van de blowers in uw auto, in tegenstelling tot andere auto parfums die u aan uw binnenspiegel moet hangen en uw zicht kan belemmeren. Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment van auto parfums, vele verrassende geuren en uitvoeringen van chique en elegant tot kleurrijk en vrolijk.

Hoe werkt de auto parfum ?

De autoparfum haalt u simpelweg uit zijn verpakking en plaatst deze op de blower van uw gewenste auto, daarna hoeft u alleen de blower aan te zetten om direct te kunnen genieten van de heerlijke geuren die de auto parfum verspreid.

De auto parfums van Millefiori Milano en Lampe Berger zijn geschikt voor elke auto.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »