Geurbranders kopen?

Om de geur van wax blokjes in uw huis te verspreiden heeft u een geurbrander nodig. Deze geurbranders zijn naast de waxbars ook geschikt voor de Geurolieen. Geurbranders staan garant voor een stille en constante geurverspreiding in elke ruimte waar u de brander plaatst. Websa heeft een uitgebreid assortiment geurbranders in verschillende kleuren merken en modellen. 

Voordelen van een geurbrander

De voordelen van een geurbrander in vergelijking met bijvoorbeeld geurstokjes, is dat deze zorgt voor een stille en constante (geur)verneveling, u kunt zelf de sterkte van de geur bepalen in de ruimte d.m.v. het aantal druppels geurolie die u toevoegt aan het water van de geurbrander. Als u waxbars gebruikt dan kunt u heel gemakkelijk het kaarsje uitblazen wanneer u de geursterkte in de ruimte perfect vindt. De geurbranders van Websa zijn uiteraard makkelijk te verplaatsen zodat u elke gewenste ruimte kunt voorzien van een heerlijk geurenpallet. Wel raden wij aan de geurbranders buiten handbereik van (kleine) kinderen te plaatsen.

Hoe werkt een Geurbrander ?

De geurbranders van Websa gebruikt u altijd samen met geurolie in combinatie met water of met waxbars (Als u waxbars gebruikt dan voegt u geen water toe aan het reservoir). De geurbrander is gemakkelijk te bedienen door simpelweg water in het reservoir te gieten en hieraan de door u gekozen geurolie toe te voegen. De sterkte bepaalt u zelf d.m.v. het aantal druppels geurolie. Daarna plaatst u de geurbrander in de gewenste ruimte en steekt de kaars eronder aan. Als u waxbars gebruikt en u vindt de geursterkte perfect, dan hoeft u slechts de kaars eronder uit te blazen. Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment van originele en verassende geur oliën en waxbars van de meest vooraanstaande merken.

De geurbranders zijn naast waxbars ook geschikt voor de Geurolieen .

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »