Geurbranders kopen?

Om de geur van wax blokjes in uw huis te verspreiden heeft u een geurbrander nodig. Deze geurbranders zijn naast de wax bars ook geschikt voor de geurolieen. Geurbranders staan garant voor een stille en constante geurverspreiding. De geurbranders van Websa zijn uiteraard makkelijk te verplaatsen zodat u elke gewenste ruimte kunt voorzien van een heerlijk geurenpalet. Wel raden wij aan de geurbranders buiten bereik van (kleine) kinderen te plaatsen. Websa heeft een uitgebreid assortiment geurbranders in verschillende kleuren, merken en modellen.

Voordelen van geurbranders?

De voordelen van een geurbrander: deze zorgt voor een stille en constante (geur)verneveling, u kunt zelf de sterkte van de geur bepalen in de ruimte d.m.v. het aantal druppels geurolie die u toevoegt aan het water van de geurbrander. Als u wax bars gebruikt dan kunt u heel gemakkelijk het kaarsje uitblazen wanneer u de geursterkte in de ruimte aangenaam vindt.

 

Hoe werken Geurbranders ?

De geurbranders van Websa gebruikt u altijd samen met geurolie in combinatie met water of met wax bars (Als u wax bars gebruikt dan voegt u geen water toe aan het reservoir). De geurbrander is gemakkelijk te bedienen door simpelweg water in het reservoir te gieten en hieraan de door u gekozen geurolie toe te voegen. De sterkte bepaalt u zelf d.m.v. het aantal druppels geurolie. Daarna plaatst u de geurbrander in de gewenste ruimte en steekt de kaars eronder aan. Als u wax bars gebruikt en u vindt de geursterkte perfect, dan hoeft u slechts de kaars eronder uit te blazen. Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment van originele en verrassende geur oliën en wax bars van de meest vooraanstaande merken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen