Met Geurkaarsen parfumeren

Er zijn vele manieren om heerlijke geuren door uw huis te verspreiden, geurkaarsen zijn wellicht de meest sfeervolle manier om dit te realiseren. Geurkaarsen zijn niet anders dan gewone kaarsen naast het feit dat er in deze kaarsen een geurige olie verwerkt zit, die ervoor zorgt dat er een heerlijk aroma verspreid wordt door u huis wanneer u de geurkaars aansteekt.
 

Voordelen geurkaarsen

De voordelen van geurkaarsen zijn naast het feit dat ze een fijn aroma verspreiden door de ruimte ook warmte afgeven en bijdragen aan de sfeer in huis. Het warme licht wat van de geurkaarsen komt creëert een warme en huiselijke sfeer. Daarnaast zorgen geurkaarsen op een sfeervolle manier voor een verspreiding van een heerlijk aroma door de ruimte waar de geurkaarsen branden. De geursterkte kunt u bepalen d.m.v. de brandtijd van de kaars. Wanneer u de geursterkte in de ruimte goed vindt blaast u simpelweg de kaars uit.

Hoe werken geurkaarsen ?

De geurkaarsen van Websa haalt u simpel weg uit de verpakking en plaatst deze op elke willekeurige veilige plek in huis buiten handbereik van (kleine) kinderen. Daarna steekt u de kaars aan, wanneer u de geursterkte in de ruimte aangenaam vindt blaast u simpelweg de kaars uit.
Als u wilt u weten hoe u echt optimale gebruik maakt van uw geurkaars verwijzen wij u graag naar onze Geurkaars handleiding

Wat kost een geurkaars?

Het eerste waar mensen naar kijken is vaak toch de prijs. Bij een geurkaars ligt dit iets anders omdat dit een verbruiksproduct is. Sommige kaarsen hebben een andere samenstelling. Wij adviseren is om de prijs te delen door het aantal branduren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »