Uitgebreide collectie Geurolie

Websa heeft een groot assortiment aan geuroliën. Een geurolie kunt u op verschillende manieren gebruiken. In een aroma diffuser, een schaaltje met een theelichtje eronder of in combinatie met een geurbrander. Met een beetje water een paar druppels geurolie kunt u elke ruimte voorzien van een heerlijk geurenpalet. U kunt de geurolie gebruiken in combinatie met één van onze Geurbranders of Aroma Diffusers.

Voordelen van geurolie

De voordelen van geurolie in vergelijking met bijvoorbeeld wax bars is dat u zelf de sterkte van de geur kunt bepalen d.m.v. het aantal druppels geurolie, die u toevoegt aan het water van bijvoorbeeld een aromadiffuser of geurbrander. Tevens kunt u gemakkelijk geuren combineren door druppels van verschillende oliën te mengen. We raden u aan wanneer u een geurbrander gebruikt deze buiten handbereik van kleine kinderen te houden, de olie wordt namelijk heet. De aromadiffusers en geurbranders van Websa zijn uiteraard makkelijk te verplaatsen zodat u elke gewenste ruimte kunt voorzien van een heerlijk geurenpalet door middel van de geuroliën van Websa.

 

Hoe werkt geurolie ?

De geuroliën van Websa gebruikt u altijd samen in combinatie met water. Geurolie is gemakkelijk te gebruiken door simpelweg water in het reservoir te gieten van een aroma. diffuser of geurbrander en hieraan de door u gekozen geurolie toe te voegen. De sterkte bepaalt u zelf d.m.v. het aantal druppels geurolie. Daarna plaatst u de aroma diffuser of geurbrander in de gewenste ruimte en zet hem aan. Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment van originele en verrassende geuroliën van de meest vooraanstaande merken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen