Uitgebreide collectie Geurolie

Websa heeft een groot assortiment aan geurolie. Geurolie kunt u op verscheidene manieren gebruiken. In een aroma diffuser, een schaaltje met een theelichtje eronder of in combinatie met een geurbrander. Met een beetje water en paar druppels geurolie kunt u elke ruimte voorzien van een heerlijk geurenpalet.

U kunt de Geurolie gebruiken in combinatie met één van onze Geurbranders of Aroma Diffusers.

Voordelen van geurolie

De voordelen van geurolie in vergelijking met bijvoorbeeld waxbars, is dat u zelf de sterkte van de geur kunt bepalen d.m.v. het aantal druppels geurolie die u toevoegt aan het water van bijvoorbeeld een aroma diffuser of geurbrander. Tevens kunt gemakkelijk geuren combineren door druppels van verschillende olieën te mengen. Wel raden wij aan wanneer u een geurbrander gebruikt deze dan buiten handbereik van kleine kinderen te houden, de olie word namelijk heet. De aroma diffusers en geurbranders van Websa zijn uiteraard makkelijk te verplaatsen zodat u elke gewenste ruimte kunt voorzien van een heerlijk geurenpallet doormiddel van de geurolieën van Websa.

Hoe werkt geurolie ?

De geurolieën van Websa gebruikt u altijd samen in combinatie met water. Geurolie is gemakkelijk te gebruiken door simpelweg water in het reservoir te gieten van een aroma diffuser of geurbrander en hieraan de door u gekozen geurolie toe te voegen. De sterkte bepaalt u zelf d.m.v. het aantal druppels geurolie. Daarna plaatst u de aroma diffuser of geurbrander in de gewenste ruimte en zet hem aan. Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment van originele en verassende geur oliën van de meest vooraanstaande merken.

U kunt de Geurolie gebruiken in de een van onze Geurbranders of Aroma Diffusers.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »