Geurstokjes voor in u hele huis!

Om uw woonkamer, badkamer, slaapkamer, toilet of gang op een decoratieve manier te voorzien van een heerlijke geur zijn geurstokjes de perfecte keuze. De geurstokjes van Websa zorgen op een subtiele manier voor de verspreiding van een heerlijke geur. Tegelijkertijd zien de geur houders er chique uit. De speciaal geselecteerde geurstokjes zorgen voor een subtiele verdeling van de geur, zodat deze niet te overheersend wordt. Afhankelijk van de hoeveelheid vloeistof en type stokjes kunt u een ruimte wel 5 tot 6 maanden voorzien van een heerlijke geur met de geurstokjes van Websa. Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment geurstokjes met een aantal zeer originele en verrassende geuroliën.

Voordelen van geurstokjes

De voordelen van geurstokjes in tegenstelling tot bijvoorbeeld wax-candles, is dat deze geen hittebron nodig heeft en u er niet naar hoeft om te kijken. U plaatst de geurstokjes in de ruimte die u wilt voorzien van een heerlijk aroma en de geurstokjes verspreiden op een subtiele manier de door u gekozen geur. Ook wanneer u niet thuis bent zullen de geurstokjes hun geur blijven verspreiden.

 

Hoe werken geurstokjes ?

U opent de verpakking en plaatst de meegeleverde stokjes in de geurhouder, vervolgens plaatst u de geurhouder in de ruimte die u wilt voorzien van een heerlijke geur. Meer dan dit hoeft u niet te doen, de geurstokjes doen voor u de rest!. De hoeveelheid stokjes in het reservoir bepalen ook de sterkte van de afgifte van de geur. Meer stokjes betekent een sterkere geurafgifte. Tevens raden wij aan om elke 2 weken de stokjes om te draaien dit om te voorkomen dat de bovenkant van de stokjes uitdroogt en tevens zorgt dat de geursterkte hetzelfde blijft.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »