Geurstokjes accessoires

Hier vindt u de geurstokjes accessoires. Mocht u toe zijn aan nieuwe losse stokjes dan kunt u ze op deze pagina vinden. We verkopen ze in verschillende maten en kleuren. Van Maison Berger bestaat er nu ook de lont in plaats van stokjes waarmee u een trendy look krijgt.

 

 

Hoelang kan ik de geurstokjes accessoires gebruiken?

U kunt het beste zelf ervaren wanneer uw geurstokjes aan vervanging toe zijn. Over het algemeen merkt u het doordat de geurverspreiding minder intens wordt. Verder raden we u aan om bij het wisselen van een geur ook de geurstokjes te vervangen, omdat u anders een vermenging krijgt van geuren. Wilt u meer weten over geurstokjes bekijk dan onze handleiding geurstokjes.

Kan ik elk merk geurstokjes accessoires gebruiken

Vanuit de merken wordt altijd aangeraden om geurstokjes te gebruiken van het merk waarvan u het parfum gebruikt. Dit om er voor te zorgen dat u de beste ervaring heeft van uw geur. 

Wilt u meer weten over geurstokjes bekijk dan onze handleiding geurstokjes

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen