De werking van de geurstokjes?

Wat zijn geurstokjes

Wat zijn geurstokjes precies? De geurstokjes die wij verkopen geven niet alleen een heerlijke geur in huis maar ontnemen ook de vieze luchtjes zoals de luchtjes van koken, de wc, huisdieren of de luchtjes waar we zelf al aangewend zijn geraakt. Door middel van deze geurstokjes hoeft u zich geen zorgen meer te maken voor de nare luchtjes in uw huis. De geurstokjes zijn bijvoorbeeld ideaal voor de wc u hoeft namelijk helemaal geen wc spray meer aan te schaffen de geurstokjes doen namelijk al het werk voor u.
Weet u nog niet zo goed welke geur bij u past? Websa heeft een ruim assortiment aan geuren.

Hoe werken geurstokjes?

De meeste geurstokjes verstuiven 3 tot 6 maanden. Waarom is er een verschil van 3 tot 6 maanden?
Dit heeft te maken met hoeveel stokjes u de geur wilt verspreiden.
De geur word verstuift met de bijgeleverde stokjes die de geur opnemen en geleidelijk verstuiven.
Hoe meer stokjes u gebruikt hoe krachtiger de geur aanwezig zal zijn en langer in de lucht blijft hangen.
Als u toch langer wilt genieten van uw geurstokjes is het geen probleem om een paar stokjes eruit te halen, de levensduur word dan langer en de geur blijft gewoon hetzelfde. Let op, de geur zal wel minder krachtig aanwezig zijn maar dit kan uzelf bepalen door te kijken hoeveel stokjes u persoonlijk genoeg vind voor de verstuiving. 
 

Omgeving is zeer belangrijk voor uw geurstokjes

Hoe werken geurstokjes in de omgeving waar u uw geurstokjes neerzet? Want dit heeft ook zeker effect op de levensduur. Geurstokjes zijn zoals eerder aangegeven het beste voor uw wc, slaapkamer of bij de intree van uw huis.
U kan kiezen voor één geur maar het gave is als u meerdere geuren gebruikt in uw huis zodat u elke keer weer kan genieten van verschillende geuren en niet gewend raakt aan één geur.
De vele geuren in ons assortiment kan u daarbij helpen. U hoeft niet bang te zijn voor vervelende geuren die u stress kunnen bezorgen of u beroerd maken. Daarom bieden wij u geurstokjes aan die u niet in de steek zullen laten maar juist een heerlijke geur gaan verstuiven zonder ergernissen. Als u op deze manier met de geurstokjes omgaat kan u in alle rust genieten van de geurstokjes.

Het ruime assortiment aan geurstokjes bij Websa

De Millefiori Milano geurstokjes zijn bijvoorbeeld perfect voor uw toilet. Geen gedoe meer met een algemene toilet luchtverfrisser die vaak niet eens het werk doet wat we graag willen. U bespaart ook nog eens een hoop geld en de geur is kwalitatief veel sterker dan spuitbussen. Geef de geurstokjes slechts 10 min de tijd en uw wc ruikt als nieuw. 
Hoe werken geurstokjes? De Esteban geurstokjes zijn de oliën geformuleerd net zoals bij een parfum. Er worden natuurlijke hulpbronnen gebruikt en ze zijn milieuvriendelijk. Dit maakt Esteban weer heel speciaal en zeer goed.
Serene House geurstokjes bestaan uit puur natuur en zijn gemaakt om stress tegen. Heeft u een allergie geen probleem de geurstokjes zijn geschikt voor mensen die allergisch zijn voor luchtverfrissers of geurstokjes. Bridgewater geurstokjes zijn makkelijker te gebruiken dan alle andere merken, de stokjes hoeven namelijk niet gedraaid te worden! Mr&Mrs geurstokjes staan bekend om hun unieke geuren die bestaan uit een topnoot, een hartnoot en een basisnoot. Maison Berger geurstokjes zijn gemaakt met polymeertechniek dat zorgt voor een optimale diffusie aan het parfum zonder dat de oplossing verkleurt. De geurstokjes van Max Benjamin zijn ontworpen en met de hand gemaakt in Ierland en zijn perfect voor u als u tot rust wilt komen en uw hoofd leeg wilt maken. U komt geheel tot rust met deze heerlijke geuren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen