Geurzakjes online kopen? Uitgebreide collectie geurzakjes.

Om kleine ruimtes zoals de, badkamer, toilet of kledingkast op een subtiele manier te voorzien van een heerlijke geur zijn geurzakjes de perfecte keus! De geurzakjes van Websa zorgen voor de verspreiding van een heerlijke geur zodat deze niet te overheersend wordt. De Bridgewater geurzakjes gaan 3-4 maanden mee. De Millefiori geurzakjes gaan gemiddeld 2-3 maanden mee. Als de geur wat vermindert, kunt u het zakje schudden, waardoor hij weer heerlijk ruikt. De Bridgewater geurzakjes zijn gemaakt van gerecycled papier en zijn biologisch afbreekbaar.

Voordelen van geurzakjes

De voordelen van geurzakjes in tegenstelling tot bijvoorbeeld wax-candles is dat deze geen hittebron nodig heeft en u er niet naar hoeft om te kijken. U plaatst de geurzakjes in de ruimte die u wilt voorzien van een heerlijk aroma en het geurzakje verspreid op een subtiele manier de door u gekozen geur. Ook als u niet thuis bent blijven de geurzakjes hun heerlijke geur verspreiden!

 

Hoe werken geurzakjes?

U opent de verpakking en plaatst het geurzakje in de door u gewenste ruimte, bijvoorbeeld een kledingkast, toilet of badkamer. Meer dan dit hoeft u niet te doen, de geurzakjes doen voor u de rest! Wilt u lang van een geurzakje genieten? Dan kunt u deze beter dichtlaten zodat de geur beter in het zakje blijft. Om ervoor te zorgen dat de geursterkte hetzelfde blijft raden wij u aan om 1 keer in de 2 weken het zakje even licht te schudden zodat de geursterkte gelijk blijft.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen