Katalytische Branders

Hieronder vindt u onze collectie katalytische branders. Met een katalytische brander zuivert en parfumeert u de geur tegelijkertijd. Bij websa verkopen we katalytische branders van Maison Berger. Maison Berger maakt ontwerpen aan de hand van de laatste trends. De katalytische branders zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. Bij ons zijn er katalytische branders los te koop of als giftset met een bijgeleverde geur.

 

 

Hoe gebruik een katalytische branders?

Katalytische branders zijn gemakkelijk in gebruik. U vult de brander met de parfum die speciaal hiervoor bedoeld is. U doet de lont er in en steekt hem aan, na ongeveer 2 minuten blaast u de brander uit. Laat de brander maximaal 20 minuten aan en zet daarna de afsluitdop op de brander, zodat de parfum niet verder verdampt. U kunt dit stappenplan vinden op de pagina handleiding Maison Berger

Wat is het verschil tussen een katalytische brander en een gewone brander?

Een gewone brander parfumeert alleen de ruimte. Een katalytische brander parfumeert en zuivert de ruimte. De brander brandt op een extreem hoge temperatuur van maar liefst 450 graden. Deze vangt en vernietigt de geurmoleculen door het produceren van negatief geladen ionen. Dit is een scheikundig proces zonder dat dit schadelijk is voor mens & dier.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen