Katalytische Branders Navulling

De Katalytische Branders Navulling ruikt heerlijk en zullen u helpen ontspannen na bijvoorbeeld een lange werkdag. Ook heeft Katalytische Branders Navulling een zuiverende werking. Bij websa verkopen we katalytische branders navulling van Maison Berger. De Maison Berger vloeistoffen worden door de zuiverende werking vele jaren door ziekenhuizen gebruikt. Door de grote diversiteit aan Maison Berger parfums, vindt u altijd de parfum die bij u past.

 

Hoe kies ik de juiste katalytische branders navulling ?

Als eerste kijkt u bij het merk waarvan u de geurstokjes hebt. Daarna kunt u bij de navulling kijken naar de ingrediënten en hoe die ingrediënten zijn opgebouwd in de geur. Dit wordt aangegeven door topnoten, hartnoten en basisnoten. Bij sommige producten zijn er onderaan tags toegevoegd, waardoor u wanneer u een ingrediënt heeft gevonden die u lekker vind u daar op kunt klikken waardoor u bij de producten komt met dat ingrediënt.

 

 

Hoe gebruik de katalytische branders navulling?

Om dit te kunnen uitleggen is het handig om u uit te leggen hoe u een Katalytische brander werkt. Katalytische branders zijn gemakkelijk in gebruik. U vult de brander met de parfum die speciaal hiervoor bedoeld is. U doet de lont er in en steekt hem aan, na ongeveer 2 minuten blaast u de brander uit. Laat de brander maximaal 20 minuten aan en zet daarna de afsluitdop op de brander, zodat de parfum niet verder verdampt. U kunt dit stappenplan vinden op de pagina handleiding Maison Berger.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen