Textiel & roomspray

Een roomspray zorgt voor een heerlijke geur in elke gewenste ruimte. Het voordeel van een roomspray is dat u de geur direct ruikt en u zelf kunt bepalen hoe sterk de geur in de ruimte wordt. Ook kunt u de roomspray gebruiken in meerdere ruimtes tegelijkertijd. Bij websa hebben we verschillende merken roomspray, met elk zijn eigen bijzondere geurlijn. Hierdoor zit er altijd een geschikte roomspray voor u bij.

 

 

Kan elke roomspray ook op textiel gebruikt worden?

Er zijn merken die een roomspray verkopen die ook geschikt is voor textiel, zoals bijvoorbeeld mr&mrs Fragrance. Maar er zijn ook merken die alleen als roomspray gebruikt kunnen worden, zoals bijvoorbeeld Esteban. U kunt bij de producten zien of het een textiel & roomspray is of alleen een roomspray. 

 

Hoelang kan ik een roomspray gebruiken?

Dit is helaas niet te zeggen. Het ligt eraan hoeveel en hoe vaak u de roomspray gebruikt. Het ligt er dus vooral aan hoe sterk u de geur wilt hebben, hoe groot de oppervlakte is die u wilt parfumeren en ook of u het elke dag gebruikt of af en toe.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen