Met Waxmelts zorgt u voor een heerlijke geur in huis

Met de Waxmelts van Websa zorgt u voor een heerlijke geur in huis op een hele gemakkelijke manier. Het enige wat u hoeft te doen is een waxmelt blokje op een Websa geurbrander te leggen en die aan te steken om van een heerlijke geur te kunnen genieten in huis. Websa heeft een uitgebreid assortiment van geuren van het bekende merk Bridgewater. Elke waxmelts bar bestaat uit 6 blokjes, zo heeft u dus voor ongeveer 12 avonden een heerlijke geur in huis. Tip: gebruik andere Bridgewater producten voor een optimale geurverspreiding in uw huis!

Voordelen van Waxmelts

De voordelen van waxmelts in vergelijking met bijvoorbeeld geurstokjes en geurkaarsen, is dat deze zorgt voor een stille en constante (geur)verneveling, u kunt zelf de sterkte van de geur bepalen d.m.v. de brandtijd van de kaars onder de geurbrander. Waxmelts zijn makkelijk te gebruiken, u breekt 1 blokje af van de waxbar en legt deze in het reservoir van de geurbrander en steekt de kaars eronder aan, meer hoeft u niet te doen! De geurbranders van Websa zijn uiteraard makkelijk te verplaatsen zodat u elke gewenste ruimte kunt voorzien van een heerlijk geurenpallet met de waxmelts en geurbranders van Websa! 
Een ander voordeel van waxmelts is dat u zelf een geur kunt creëren door de waxmelts met elkaar te combineren, u zult verrast zijn van de heerlijke combinaties die u kunt maken. (wel raden wij aan om niet meer dan 2 verschillende waxmelt met elkaar te combineren)

Hoe werken waxmelts?

Waxmelts zijn eigenlijk heel gemakkelijk te gebruiken, u breekt 1 blokje af van de waxbar en legt deze in het reservoir van de geurbrander en steekt de kaars eronder aan. Meer hoeft u niet te doen! Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment van originele en verrassende waxmelts van het bekende merk Bridgewater. Wanneer u geuren wilt combineren raden wij aan om niet meer dan 2 verschillende soorten waxmelt met elkaar te combineren. Een tip: waxmelt gaat pas op zodra alle geur ollie verdampt is. De beste manier om nog achter gebleven wax te verwijderen is door wattenbollen te gebruiken en dan met een doekje de restjes nog af te vegen.

U kunt de Waxmelts gebruiken in een van onze Geurbranders. Bekijk ook het merk Long Island Living.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »