Met Waxmelts zorgt u voor een heerlijke geur in huis

Met de Waxmelts van Websa zorgt u voor een heerlijke geur in huis op een hele gemakkelijke manier. Het enige wat u hoeft te doen is een waxmelt blokje op een Websa geurbrander te leggen en die aan te steken om van een heerlijke geur te kunnen genieten. Websa heeft een uitgebreid assortiment van geuren van het bekende merk Bridgewater. Elke waxmelts bar bestaat uit 6 blokjes. Tip: gebruik andere Bridgewater producten voor een optimale geurverspreiding in uw huis!

Voordelen van Waxmelts

De voordelen van waxmelts is dat deze zorgt voor een stille en constante (geur)verneveling, u kunt zelf de sterkte van de geur bepalen d.m.v. de brandtijd van de kaars onder de geurbrander. Waxmelts zijn makkelijk te gebruiken, u breekt 1 blokje af van de waxbar en legt deze in het reservoir van de geurbrander en steekt de kaars eronder aan, meer hoeft u niet te doen! De geurbranders van Websa zijn uiteraard makkelijk te verplaatsen zodat u elke gewenste ruimte kunt voorzien van een heerlijk geurenpalet met de waxmelts en geurbranders van Websa!

 

Hoe werken waxmelts?

Waxmelts zijn eigenlijk heel gemakkelijk te gebruiken, u breekt 1 blokje af van de waxbar en legt deze in het reservoir van de geurbrander en steekt de kaars eronder aan. Meer hoeft u niet te doen! Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment van originele en verrassende waxmelts van het bekende merk Bridgewater. Wanneer u geuren wilt combineren raden wij aan om niet meer dan 2 verschillende soorten waxmelt met elkaar te combineren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen