Argo

Argo is een Italiaans bedrijf, opgericht in 1929. In het begin lag de focus op het verwarmen van de werken met de productie van radiatoren, kachels en boilers. Argo heeft door de groeiende vraag naar verschillende klimaatproducten zich de laatste jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied van klimaatapparatuur. Argo heeft als doel om de kwaliteit van het dagelijks leven te verbeteren. Argo heeft voor ieder probleem op het gebied van luchtkwaliteit een oplossing. Door de strakke Italiaanse stijl zijn de producten geschikt voor iedere ruimte.

Over Argo

Argo heeft een eigen productiefaciliteit in Gallarate (Varese) en een logistieke tak in Alfianello (Brescia). Met een sterke focus op kwaliteit en innovatie, beheert Argo een trainingsactiviteit voor haar verkoopnetwerk, inclusief ontwerpers, distributeurs en installateurs. Bij Alfianello worden periodiek technische opleidingen en bijeenkomsten georganiseerd die specifiek gericht zijn op de verschillende productgamma's, bedoeld om mensen op de hoogte te houden van technologieën, maar ook als een kans op een winstgevende uitwisseling met zijn zeer gespecialiseerde verkoopteam.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen