Atmotube

Atmotube is een merk voor draagbare apparaten waarmee de kwaliteit en veiligheid van de lucht bewaakt wordt. De apparaten meten luchtvervuiling veroorzaakt door schadelijke gassen en een breed scala aan vluchtige organische stoffen zoals aceton, methanol, benzeen, ethanol, tolueen, xyleen en formaldehyde. De Atmotube meet ook de atmosferische druk, temperatuur en vochtigheid. U wordt gewaarschuwd wanneer de lucht niet veilig is.

Over Atmotube

In 2015 werd Atmotube uitgebracht, 's werelds eerste draagbare luchtkwaliteitsmeter. Daarnaast werkt atmotube samen met Amerikaanse overheidscontractanten en autofabrikanten om op maat gemaakte buitenluchtkwaliteit stations en monitorings borden voor de luchtkwaliteit voor auto's te creëren.

In de afgelopen 6 jaar heeft Atmotube drie generaties Atmotube ontwikkeld, die elk een technische sprong maakten. Dit om er voor te zorgen dat het een van de toonaangevende meetoplossingen voor consumenten luchtkwaliteit op de markt zal zijn.

Het Atmotube engineeringsteam heeft professionele meetoplossingen voor luchtkwaliteit ontwikkeld voor zowel de B2B- als de B2G-sector: meetmodules voor luchtkwaliteit in voertuigen en meetstations voor buitenluchtkwaliteit. Atmotube is er trots op dat vooraanstaande Europese autofabrikanten en leveranciers van professionele meetapparatuur tot hun klanten behoren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »