Bottlelight

De Bottlelight is een handige stijlvolle lichtbuis, met ingebouwde LED-verlichting die snoerloos in iedere willekeurige fles of vaas gezet kan worden om sfeervolle verlichting te creëren.
De Bottlelight is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium. De Bottlelight werkt op batterijen, maar er is ook een oplaadbare unit verkrijgbaar.
Je kunt natuurlijk je eigen flessen gebruiken om de Bottlelight in te doen, maar er zijn ook verschillende perfect op maat gemaakte flessen te verkrijgen. Zowel per stuk als in een set van 3
Waarom zou je die bijzondere fles Champagne die je bij die ene gelegenheid hebt geopend weggooien? Maak er een stijlvolle blijvende herinnering van door er een mooie lamp van te maken.
Behalve de standaard collectie is het ook mogelijk om flessen te laten maken met een door jouw gekozen motief of met het logo van je bedrijf. Erg mooi om in je bedrijf neer te zetten of om weg te geven als relatiegeschenk.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »