Bridgewater Candle Company

Bridgewater Candle Company

Bridgewater Candle Company is van oorsprong een bedrijf uit Amerika. Opgericht in 1998 in de staat South Carolina. De Bridgewater kaarsen werden snel opgepikt in de Amerikaanse markt door de rijke geuren en de brandvastbaarheid. De Bridgewater kaarsen komen in vele verschillende geuren, gevarieerd van zowel lichte geuren tot zwoele en warme geuren. De Bridgewater kaarsen zijn van hoge kwaliteit, en elke geur wordt in een eigen ''In house fragrance lab'' ontwikkeld.

Light a candle & feed a child met Bridgewater Candle Company

Bridgewater Candle Company staat niet alleen bekend om zijn heerlijke geuren maar ook aan zijn bijdrage aan de wereldhonger in 8 verschillende landen. In 2010 is Bridgewater Candle Company gaan samenwerken met de Rice bowl organisation om de wereld te verbeteren. Inmiddels zijn er meer dan 6.000.000 maaltijden verspreid. Van elke Jar die u koopt gaat een deel naar dit goede doel. Change the world, one Candle at a time
Websa heeft verschillende producten van het merk Bridgewater Candle Company in het assortiment. Zo verkopen we de volgende producten in ons assortiment:

  • Bridgewater Geurkaarsen - De geurkaarsen zijn verkrijgbaar in meerdere formaten. Zo bieden we de kleine Votives met 15 branduren maar ook de grotere jar's van 70 tot 145 branduren aan.
  • Bridgewater Waxmelts - Ze worden verkocht onder verschillende namen. Wafers, Scentchips, Was Bar's of Waxmelts. Het maakt ons niet uit. Ze zijn gewoon heel leuk! Breek een blokje af en smelt dit in een Geurbrander om de heerlijke geur te verspreiden. 1 bar is genoeg voor 50 tot 80 uur heerlijke geur.
  • Bridgewater Geurolie - De geurolie is net als de wax bars te gebruiken in combinatie met de Geurbrander maar is ook geschikt voor Aroma Diffusers of Klimaatbeheersing.
  • Bridgewater Geurstokjes - De geurstokjes zijn een eenvoudige manier om geur te verspreiden in een ruimte. U zet de stokjes neer in bijvoorbeeld een toilet of hal en geniet ongeveer 3 tot 6 maanden van de heerlijke geur. Vindt u de geur te sterk? Haal dan een van de stokjes uit het flesje, op deze manier kunt u ook langer doen met de vulling.
  • Bridgewater Geurzakjes - Bridgewater Geurzakjes zijn misschien wel het meest makkelijke product van de hele serie. Ze zijn sterk, onderhoudsarm en geven een heerlijke geur in bijvoorbeeld uw toilet of zelfs een kast.

Wilt u het meeste uit uw geurkaars halen? Neem dan eens een kijkje in onze handleiding: Hoe brand je een geurkaars?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen