Bridgewater Candle Company Geurkaarsen

De Bridgewater Candle Company Geurkaarsen komen in vele verschillende geuren, gevarieerd van zowel lichte geuren tot zwoele en warme geuren. De Bridgewater Candle Company Geurkaarsen zijn van hoge kwaliteit, elke geur wordt in een eigen ''In house fragrance lab'' ontwikkeld. Het warme licht van de geurkaarsen creëert een warme en huiselijke sfeer. Daarnaast zorgen de geurkaarsen op een sfeervolle manier voor een verspreiding van een heerlijk aroma door de ruimte.

 

Hoeveel branduren hebben de Bridgewater Candle Company Geurkaarsen?

De geurkaarsen zijn verkrijgbaar in meerdere formaten. Zo bieden we de kleine Votives aan met 15 branduren,  met de Jar Small kunt u maar liefst 45-60 uur genieten van een heerlijke geur en met de Jar Large maar liefst 140-160 uur

 

Hoe werkt de geurkaars van Bridgewater Candle Company?

De geurkaarsen zijn simpel in gebruik. Een geurkaars plaats u op de u gewenste plek, waarbij u rekening houdt met dat het buiten handbereik is van kinderen. Daarna steekt u de kaars aan, wanneer u de geursterkte in de ruimte aangenaam vindt blaast u simpelweg de kaars uit.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen