Geurolie Bridgewater Candle Company

Met de Bridgewater Geurolie verspreidt u een heerlijke geur in uw huis. De bridgewater geurolie bevat een sterk geconcentreerde geurolie. De Bridgewater Geurolie is net als de waxbar's te gebruiken in combinatie met de Geurbrander, maar de geurolie is ook geschikt voor Aroma Diffusers of Klimaatbeheersing. De bridgewater geurolie is verkrijgbaar in veel verschillende geuren, passend bij de seizoenen. Door het uitgebreide assortiment kunt u elke kamer, kantoor-, salon- of praktijkruimte van uw favoriete geur voorzien. De flesjes bridgewater geurolie bevatten 10 ml geurolie.

 

 

Hoeveel bridgewater geurolie moet ik gebruiken?

Wanneer u de geurolie wilt gebruiken voor een luchtbevochtiger, dan wordt geadviseerd om ongeveer 20 druppels van de geurolie toe te voegen aan het water. Bij het gebruik voor een aroma diffuser raden we aan om 2 á 3 druppels toe te voegen. Het aantal druppels kunt u natuurlijk altijd aanpassen als de geur te sterk is of niet sterk genoeg is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »