Bridgewater Candle Company Geurzakjes

Met de Bridgewater geurzakjes laat u uw huis heerlijk ruiken. Bridgewater Geurzakjes zijn misschien wel het meest makkelijke product van de hele serie. Ze zijn sterk, onderhoudsarm en geven een heerlijke geur. Leg of hang een geurzakje in de woonkamer, slaapkamer, toilet, keuken, auto etc. Ze zijn verpakt in folie zodat de geur gegarandeerd blijft. Wij bieden veel heerlijke geurzakjes van Bridgewater passend bij de seizoenen. Door de leuke voorkant heel geschikt om gezellig neer te zetten of weg te geven. Als het geurzakje zijn geur bijna kwijt is kunt u het zakje openmaken en de geurkorrels met de stofzuiger opzuigen. De stofzuiger verspreidt dan nog de heerlijke geur.

 

 

Hoelang geven de bridgewater geurzakjes geur af?

Deze geurzakjes gaan 3-4 maanden mee. Als de geur wat vermindert, kun je het zakje schudden, waardoor hij weer heerlijk ruikt. De Bridgewater geurzakjes zijn gemaakt van gerecycled papier en zijn biologisch afbreekbaar.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »