Cacoon

Cacoon laat vele hoofden draaien met hun unieke design en met hun slagzin "Hang gewoon je nest op". Het is de eyecatcher van iedere tuin, balkon of zelfs van uw interieur. De unieke bird nest van Cacoon is heerlijk om in te relaxen en heeft het nog gemakkelijk gemaakt om met de voeten van de vloer te komen. Cacoon is een kruising van een hangmat, hangstoel en hangende tent. De Cacoon is in een druppelvormige design en heerlijk om in te loungen, zowel kinderen als volwassenen. Of je nou alleen wilt relaxen of samen met iemand, de Cacoon biedt beide mogelijkheden. De Cacoon is gemaakt van hoogwaardige materialen en het canvas van de Cacoon is weerbestendig.

De inspiratie van Cacoon

Het idee voor de Cacoon is geboren op een Mexicaanse vakantie en aangewakkerd door de natuur. Tijdens een jungle trek kwamen de oprichters een kolonie van kleine hangende nesten tegen. De oprichters van Cacoon werden meteen getroffen door hun unieke schoonheid. Na een lange, warme dag genoten ze van lekker eten en een paar margarita's toen de inspiratie toesloeg. Een lange vlucht naar huis en maanden van ontwerpen en rigoureuze testen later was het idee van de Cacoon werkelijkheid.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen