Cado

Cado is een bedrijf in Japan die er naar streeft om apparaten te maken die de leefbaarheid in gebouwen verbeterd en welke tevens een fraaie uitstraling hebben. Cado combineert moderne technologie met Japans vakmanschap. De luchtreinigers en luchtbevochtigers zijn één van de beste in de wereld door zowel de prestatie als stijl. Cado is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten waarbij ze het belangrijk vinden dat ze jaren meegaan. Cado probeert met hun producten sfeer te creëren in de ruimte waar u ze plaatst.

Over Cado

Voor Cado komt hun trots uit het maken van objecten die de verwachtingen van de functie overtreffen en waarbij u kunt genieten van de schoonheid van de vorm en afwerking. Cado streeft er naar om apparaten te maken die de leefbaarheid in een ruimte verbeteren en door hun schoonheid niet verborgen hoeven te worden. Cado is altijd bezig met het ontwerpen van technologieën die passen bij de mensen die hun producten hebben omarmt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen