Verlicht je huis met Cotton Ball Lights

Cotton Ball Lights kent u ze al ? Deze leuke sfeervolle katoenen balletjes zijn een stijlvolle toevoeging aan elk interieur! Met de Cotton Ball Lights heeft u sfeervolle verlichting in uw tuin huis, op kantoor etc. Cotton Ball Lights zijn een betaalbare en vrolijke manier om meer sfeer te creëren! Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment Cotton Ball Lights in vele verschillende kleuren en maten! Naast de lichtsnoeren met kleine balletjes hebben wij ook grotere Cotton Balls geschikt als hanglampen, tafellampen en vloerlampen.

Cotton Ball Lights lichtslinger zelf samenstellen

De Cotton Ball Lichtslinger kunt u zelf samenstellen. De slinger is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies zelf welke kleuren u wilt matchen. Ze zijn daardoor voor elk interieur geschikt. Leuk om de tuin mee te versieren bij een feestje! Of meer kleur in een sobere inrichting. Ze geven sfeer, warmte en gezelligheid. U kunt elk seizoen wisselen van kleur. Lichte kleuren in de zomer en rode of een andere kleur in de winter. U kunt ze ophangen aan het plafond, aan de muur of in een schaal op de tafel. Maak gebruik van uw creativiteit! Ook leuk voor de kinderen in de slaapkamer. Dat zorgt voor een goede sfeerverlichting en veiligheid. Ook geschikt als nachtlampje!

Fair Trade Cotton Ball Lights

Cotton Ball Lights is in 2010 opgericht door Luc Clement. Na een reis in Frankrijk had hij inspiratie opgedaan en besloten om naar het land af te reizen waar deze leuke katoen balletje zijn ontstaan. In Thailand ligt het oorspronkelijk concept van de bijzondere katoenen ballen! Tijdens dit bezoek werd de basis gelegd van de productiefaciliteit en tevens een (inmiddels veel groter) Fair Trade project, Cotton Ball Lights was geboren!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen