Dyberg Larsen

Dyberg Larsen is een Deens bedrijf dat stijlvolle lampen ontwerpt en produceert. Het bedrijf is vernoemd naar de oprichter, Karin Larsen. Sinds 2010 zijn ze het avontuur begonnen met het ontwerpen van lampen met Frank Kerdil. Samen brengen ze de meest bijzondere lampen op de markt. Ze maken op het gebied van kleur gewaagde keuzes, dus je kunt ook voor een vrolijk gekleurde design lamp bij dit merk terecht.

Het maken van Dyberg Larsen lampen

Veel van de Dyberg Larsen lampen worden gemaakt in de eigen fabriek in Nørre Aaby en worden daar laser gesneden en gemonteerd. Dyberg Larsen heeft als missie het creëren van producten die de Scandinavische stijl goed uitstralen. Eenvoudig, stoer, stijlvol en met een persoonlijk tintje en dat hebben deze unieke lampen zeker!

De wow factor van Dyberg Larsen

Elke lamp van Dyberg Larsen is gemaakt met de wow factor. Of het nu de expressie van de lamp is, de functie, materiaal of de manier van produceren. Elke lamp is met dit idee als hoofdlijn ontworpen en geproduceerd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »