Dyberg Larsen Tafellamp

Dyberg Larsen heeft een ruim assortiment tafellampen. De tafellampen zijn er in verschillende vormen, kleuren en maten. Er zijn lampen die verstelbaar zijn en vaste lampen. Dyberg Larsen heeft tafellampen die simpel zijn, maar ook eyecatchers. Er zijn tafellampen van de klassieke PineApple collectie. Door de verscheidenheid aan tafellampen is het niet moeilijk een keuze te maken.

Voordelen van een Tafellamp

Een tafellamp neemt weinig tot geen ruimte in beslag en zorgt vaak voor net dat extra beetje sfeer. Daarnaast zijn ze natuurlijk functioneel en kunnen in sommige gevallen echte eyecatchers zijn binnen een interieur. Verder zijn tafellampen vaak sfeerbepalend door het licht wat ze afgeven, denk daarom goed na welke lampsterkte u gebruikt of maak gebruik van een dimmer zodat deze instelbaar is.

 

De PineApple Tafellamp

De PineApple tafellamp uit de Dyberg Larsen PineApple collectie is mooi afwerking en maakt gebruik van G9/4W lampen. Omdat deze lamp een IP20-waarde heeft is hij geschikt voor binnenruimtes. De zachte tint die afkomstig is van de koperen afwerking van deze lamp, samen met het ingewikkelde ontwerp, maakt het een uitstekende keuze bij het decoreren van interieurs met een moderne of hedendaagse stijl.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen