Dyberg Vloerlamp

Dyberg Larsen vloerlampen zijn stoere, stijlvolle lampen die passen in elk interieur. Of u nou op zoek bent naar een eye-catcher of een simpele lamp, Dyberg Larsen heeft het allemaal. Dyberg Larsen heeft vloerlampen met enkele lamp, maar ook met dubbele lampen. Dyberg larsen heeft veel verschillende vloerlampen waaronder ook de klassieker de PineApple lamp.

Voordelen van de Vloerlamp

Vloerlampen nemen weinig ruimte in omdat ze nergens op staan, en geven mooi gespreid licht. Door deze manier van indirect verlichten kunt u bepaalde onderdelen van uw interieur sfeervol verlichten bijvoorbeeld een muur waardoor de kamer direct ruimtelijker lijkt, of een donkere hoek in een kamer. Voor indirecte accentverlichting is de vloerlamp ideaal. Ze geven op subtiele wijze gespreid licht waardoor je donkere plekken in bijvoorbeeld de woon of slaapkamer direct ruimtelijker doet lijken.

 

Pineapple Vloerlamp

PineApple vloerlamp is gemaakt van chroom en maakt van de staande lamp een klassieke en exclusieve lamp, die in elke kamer zal opvallen. De kleuren maken de PineApple vloerlampen nog dramatischer, klassieker en exclusiever.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen