Esteban geuren met respect voor de natuur!

Houdt u van geurkaarsen? Wilt u graag geurstokjes kopen met een tijdloos design? Of juist een trendy diffuser? Of wilt u een cadeau geven met een romantische tintje aan uw partner? Kijk dan naar het assortiment van Esteban. Esteban probeert altijd te innoveren met respect voor de natuur, (ze hebben daarom ook een milieuvriendelijk beleid.) Bent u zelf ook milieu bewust? Dan past Esteban bij u.

Geschiedenis van Esteban

Niets is mooier dan een geschiedenis die gebaseerd is op liefde. Het verhaal van Esteban begint 35 jaar geleden met echte liefde, en wel op het eerste gezicht. Een piloot, op slag verliefd op een artieste met een passie voor parfum. Om haar hart te stelen, creëert hij objecten die hij doordrenkt met delicate geuren. Na een reis naar Afrika, creëerden ze de geur Teck & Tonka die alle herinneringen aan deze reis vangen. Met collectie na collectie en accessoire na accessoire heeft Esteban een grote fanbase opgebouwd. De geuren vertellen altijd een verhaal opgebouwd uit drie bewegingen; Als eerste ruik je de topnoten, luchtig en vluchtig, daarna vind je het hart, interessant en aanwezig, vervolgens de basisnoten, blijvend en indringend, elke geur is uniek opgebouwd om elkaar te versterken.

Authenticiteit van Esteban

Esteban heeft alles in eigen hand. Van de creatie van het parfum, het ontwerp van de accessoires, tot en met de productie, alles in Montpellier, Frankrijk. De producten hebben klasse en zijn het resultaat van Frans vakmanschap, vaak met de hand gemaakt. De geuren zijn werkelijk uniek en daarom zijn de formules beschermd. Geuren die lef en originaliteit tonen. Met de waarden; kwaliteit, authenticiteit, innovatie en respect voor de natuur zorgt Esteban voor ware fans, die trouw aan het merk blijven.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen