Esteban aroma diffusers

De Esteban aroma diffusers zijn hoogwaardige geurverspreiders met een origineel en decoratief design. De aroma diffusers kunt u gebruiken bij elke gelegenheid en in elke ruimte voor een heerlijk geurende sfeer. De Esteban aroma diffusers gebruiken een onzichtbare ultrasone technologie, deze zorgt voor dusdanig snelle vibraties dat het water en het parfum zich vermengen voordat ze worden vrijgegeven in de vorm van een geparfumeerde mist.

Voordelen van Esteban aroma diffusers

Een groot voordeel van een aroma diffuser is dat deze zorgt voor een stille en constante (geur)verneveling. De sterkte van geur bepaalt u zelf d.m.v. het aantal druppels geurolie die u toevoegt aan het water van de aroma diffuser. Een aroma diffuser is simpel te bedienen. In tegenstelling tot een geurkaars, heeft een aroma diffuser geen hitte bron nodig. Hierdoor is de aroma diffuser veilig in een huis waar kinderen zijn. We raden wel aan om de aroma diffuser buiten bereik van kleine kinderen te houden.

 

Hoe werken Esteban aroma diffusers?

De aroma diffusers van Esteban gebruik u altijd samen met een geurolie in combinatie met water. De aroma diffuser is gemakkelijk te bedienen door simpelweg water in het reservoir te gieten en hieraan de door u gekozen geurolie toe te voegen. De sterkte bepaalt u zelf d.m.v. het aantal druppels geurolie. Daarna plaatst u de aroma diffuser in de gewenste ruimte.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen