Geurolie

De Esteban Geurolie is de meest geconcentreerde parfum van de collectie en bevat geen conserveringsmiddelen. De extracten hebben een variatie van hoge kwaliteit componenten en hebben hierdoor een subtiele geur. De geuren van de Esteban geurolie worden opgebouwd uit drie noten. De Esteban geurolie kunt u gebruiken voor de Esteban aroma diffusers.

Voordelen van Esteban geurolie

De voordelen van geurolie in vergelijking met bijvoorbeeld wax bars is dat u zelf de sterkte van de geur kunt bepalen d.m.v. het aantal druppels geurolie, welke u toevoegt aan het water van bijvoorbeeld een aroma diffuser of geurbrander. Tevens kunt u gemakkelijk geuren combineren door druppels van verschillende oliën te mengen. We raden u aan wanneer u een geurbrander gebruikt deze buiten handbereik van kleine kinderen te houden, de olie wordt namelijk heet.

 

Hoe werkt Esteban geurolie ?

De Esteban Geurolie gebruikt u altijd in combinatie met water. Geurolie is gemakkelijk te gebruiken door simpelweg water in het reservoir van een aroma diffuser te gieten en hieraan de door u gekozen geurolie toe te voegen. De sterkte bepaalt u zelf d.m.v. het aantal druppels geurolie. Daarna plaatst u de aroma diffuser of geurbrander in de gewenste ruimte en zet hem aan.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen