Geurstokjes

De Esteban geurstokjes zijn tijdloos en exclusief. De collectie Esteban Geurstokjes heeft strakke lijnen, de producten van deze collectie zien er elegant uit. De fles waar de geurstokjes in staan hebben een strakke vorm voorzien van zwarte geurstokjes welke een moderne en elegante uitstraling geven. De Esteban geurstokjes zijn verkrijgbaar in meerdere vormen, formaten en in verschillende geuren.

Voordelen van Esteban geurstokjes

De voordelen van geurstokjes in tegenstelling tot bijvoorbeeld wax-candles, is dat deze geen hittebron nodig heeft en u er niet naar om hoeft te kijken. U plaatst de geurstokjes in de ruimte welke u wilt voorzien van een heerlijk aroma en de geurstokjes verspreiden op een subtiele manier de door u gekozen geur. Ook wanneer u niet thuis bent zullen de geurstokjes uiteraard hun geur blijven verspreiden.

 

Hoe werken Esteban geurstokjes ?

U opent de verpakking en plaatst de meegeleverde stokjes in de geurhouder, vervolgens plaatst u de geurhouder in de ruimte die u wilt voorzien van een heerlijke geur. Meer dan dit hoeft u niet te doen, de geurstokjes doen voor u de rest! De hoeveelheid stokjes in het reservoir bepalen de sterkte van de afgifte van de geur. Meer stokjes betekent een sterkere geurafgifte. Tevens raden wij aan om elke 2 weken de stokjes om te draaien dit om te voorkomen dat de bovenkant van de stokjes uitdrogen en tevens zorgt dit ervoor dat de geursterkte hetzelfde blijft.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »