Esteban Geurzakje

Met het Esteban Geurzakje kunt u overal genieten van uw favoriete geur. U kunt het Esteban geurzakje plaatsen in een kleine ruimte zoals een kast, koffer, auto of lade. U kunt ook een lepel met de inhoud van het zakje in de stofzuiger doen, dan ruikt de ruimte heerlijk na dit saaie klusje. Het Esteban geurzakje zijn Pht. en conserveringsmiddelen vrij. Het Esteban geurzakje is verkrijgbaar in verschillende geuren.

Geen producten gevonden...

Voordelen van het Esteban Geurzakje

De voordelen van geurzakjes in tegenstelling tot bijvoorbeeld wax-candles is dat deze geen hittebron nodig heeft en u er niet naar hoeft om te kijken. U plaatst de geurzakjes in de ruimte die u wilt voorzien van een heerlijk aroma en het geurzakje verspreid op een subtiele manier de door u gekozen geur. Als u niet thuis bent blijven de geurzakjes hun heerlijke geur verspreiden!

 

Hoe werkt Esteban Geurzakje?

U opent de verpakking en plaatst het geurzakje in de gewenste ruimte, bijvoorbeeld een kledingkast, toilet of badkamer. Meer dan dit hoeft u niet te doen, de geurzakjes doen voor u de rest! Wilt u lang van een geurzakje genieten? Dan kunt u deze beter dichtlaten zodat de geur beter in het zakje blijft. Om ervoor te zorgen dat de geursterkte hetzelfde blijft raden wij u aan om 1 keer in de 2 weken het zakje even licht te schudden zodat de geursterkte gelijk blijft.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen