Navulling Geurkaars

De Esteban Navulling Geurkaars kunt u gebruiken als uw Esteban Geurkaars op is. De navulling kunt u in het kaarsenhoudertje doen en vervolgens kunt u weer genieten van deze heerlijk ruikende kaars. Deze kaars is gemaakt van 100% plantaardige was en is volledig toxine vrij. De Esteban Navulling Geurkaars is afgewerkt met een katoenen lont.

Voordelen Esteban Navulling Geurkaars

De voordelen van geurkaarsen zijn naast het feit dat ze een fijn aroma verspreiden in de ruimte ook warmte afgeven en bijdragen aan de sfeer in huis. Het warme licht dat van de geurkaarsen komt creëert een warme en huiselijke sfeer. Daarnaast zorgen geurkaarsen voor de verspreiding van een heerlijk aroma door de ruimte waar de geurkaarsen branden. De geursterkte kunt u bepalen d.m.v. de brandtijd van de kaars. Wanneer u de geursterkte in de ruimte goed vindt blaast u simpelweg de kaars uit.

 

Hoe werkt de Esteban Navulling Geurkaars?

De Esteban Navulling Geurkaars haalt u simpelweg uit de verpakking en stopt u in een geurkaars houder en plaatst deze op elke willekeurige veilige plek in huis, buiten handbereik van (kleine) kinderen. Daarna steekt u de kaars aan, wanneer u de geursterkte in de ruimte aangenaam vindt blaast u simpelweg de kaars uit.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen