Navulling Geurstokjes

Wanneer uw vulling van de geurstokjes op is kunt de Esteban navulling geurstokjes kopen. Hiermee kunt u blijven genieten van de geuren van Esteban zonder een nieuwe geurstokjes set te kopen. U kunt ervoor kiezen om dezelfde geur te gebruiken of om een keer wat anders te proberen. Het wordt wel aangeraden om nieuwe stokjes te gebruiken als u een nieuwe geur gaat gebruiken, dit om een mix van geuren te voorkomen.

Hoe kies ik de juiste Esteban Navulling Geurstokjes?

U kunt bij de navulling kijken naar de ingrediënten en hoe de ingrediënten zijn opgebouwd in de geur. Dit wordt aangegeven door topnoten, hartnoten en basisnoten. Hierbij kijkt u welke ingrediënten u lekker vindt ruiken, aan de hand daarvan kiest u welke geur het beste bij u past.

 

Hoelang gaat de Esteban Navulling Geurstokjes mee?

Het is moeilijk te zeggen hoelang de Esteban Navulling Geurstokjes meegaan, maar u kunt als indicator nemen dat 250 ml geurstokjes navulling ongeveer 1 á 1,5 maand mee kan gaan, het is wel afhankelijk van de hoeveelheid geurstokjes die u gebruikt en de luchtvochtigheid in de ruimte.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »